Följ med till Gran Canaria 2024!

Starta ditt träningsår på Gran Canaria när det är som mörkast hemma. Bo på härliga Sunprime Atlantic View och njut av en vecka som blandas av träning, roliga aktiviteter och umgänge

Träningens Glädje på Gran Canaria

Tänk dig att möta dagen med ett Yogapass eller en Powerwalk längs med havet och att avsluta med ett Pilates- eller danspass innan middagen. Cirkelfys, Tabata, Crossfit och kortare morgonmeditationer kommer också att finnas med på schemat.
Vi har ca 4 pass/dag förutom den dag då vi erbjuder en halvdags vandring.Du väljer själv hur mycket du vill träna och hur många pass du vill köra.

Inga måsten! Vi solar, badar, tränar, umgås och njuter av livet på Sunprime Atlantic View på Gran Canaria. Hotellet är ett fräscht och modernt vuxenhotell i den populära orten Playa del Inglés. På hotellet finns ett stort, härligt poolområde med inte mindre än tre uppvärmda pooler. Vill du ha riktigt nära till ett välgörande dopp kan du boka en svit med direkt access till poolen. Längtar du efter saltare bad tar du dig enkelt och smidigt till stranden med hotellets badbuss, som går flera gånger om dagen.

Vårt mål är att ge dig en härlig träningsupplevelse med mycket glädje, energi och roliga klasser, en vecka med tid för både utmaning och avkoppling. Oavsett om du åker själv eller med en vän månar vi om gemenskap och att alla ska trivas. Lär känna nya vänner, slappna av och få massor av energi!

I 9 år har instruktörerna Marie Forssell och Ann-Helen Block arrangerat Egotrippens träningsresor till Kroatien, Grekland, Italien och Kanarieöarna.

Praktisk information

 • När:

  17-24 Januari 2024

 • Boende:

  Sunprime Atlantic view- Gran Canaria

 • Pris:

  Från 15274kr (del i dubbelrum) Enkelrumstillägg: från 4200kr (begränsat antal)

 • Flyg från:

  Göteborg, Stockholm, Malmö

 • I priset ingår:

  Flyg inkl flygskatter, bagage, transfer, frukost buffe,
  7 övernattningar, all träning och inspirerande föreläsning.

  Vi kör ungefär 4 klasser/dag med fokus på pilates, yoga, meditation, powerwalk, tabata och dans/step.

 • Fria tillval:

  Mat ombord (218kr), halvpension (1235kr)
  Sunprime inclusive (frukost alla dagar, 5 luncher, 5 middagar 1970kr)
  Sunprime All inclusive: 2855kr, avbokningsskydd (449kr), reseförsäkring komplement till
  hemförsäkring (315kr)

 • Tillkommer:

  Vissa kostnader i samband med vandringen.

Boka din träningsresa nu på Ving.se!

Ta steget mot en oförglömlig träningsupplevelse vid horisonten! Klicka dig vidare genom att trycka på knappen nedan och gör din bokning på Vings hemsida. Längtan efter solens värme och Atlantens brusande vågor möts där. Vi ser fram emot att välkomna dig till en enastående tid tillsammans på Gran Canaria!

Egotrippen till Mallorca!

Häng med på denna träningsresa fylld med energi, glädje och massor av sol och bad. Upplev yoga i soluppgången, en powerwalk längs havet såväl som pulshöjande träningspass och låt dig inspireras av den vackra ön. Skapa minnen för livet med nya träningskompisar och njut av en resa som kommer ge dig både fysisk och mentalt välbefinnande. Mallorca väntar på att fylla dina dagar med träningsglädje och ditt hjärta med semesterkänsla!

Egotrippen 60+ till Mallorca!

Vakna upp till solen på Mallorca! Denna resa är speciellt anpassad för dig som är 60+ och med syfte att ge dig en energifylld träningsupplevelse, där glädje och sol går hand i hand. Njut av skonsamma träningspass under den varma himlen, skapa nya vänskapsband och låt öns skönhet inspirera dig. Mallorca väntar på att ge dig en balanserad mix av träning, avkoppling och glädje. Vårt ledord är välbefinnande!

Boosta din träning med oss på härliga Kreta 2024

Detta är upplagt för att det ska bli en grym träningsresa. Vi bor på Apollos fina tränings hotell Cavo Spada Deluxe med all inclusive som ligger alldeles vid havet.