Om oss - Vi tar rolig träning på allvar

Om Egotrippen

Välkommen till Egotrippen – din ultimata destination för träningsresor som förenar kropp och själ!Vi är Marie och Ann-Helen, passionerade om träning och resor, och vårt mål är att inspirera till en hälsosam och glädjefylld livsstil. Med över 30 års erfarenhet inom friskvård och som utbildade uppträningsinstruktörer har vi drivit framgångsrika gym i nästan 15 år.År 2014 grundade vi Egotrippen och sedan dess har vi genomfört mer än 25 resor till magiska platser som Italien, Kroatien, Grekland och Kanarieöarna. Vi tror på kraften i att kombinera våra två stora passioner – träning och resor – för att främja en balanserad och hälsosam livsstil för våra deltagare.Våra träningsresor erbjuder en unik upplevelse där vi tränar i en inspirerande miljö omgiven av naturens skönhet. Men vi erbjuder så mycket mer än bara träning. Vårt huvudfokus är alltid på välmående – inte bara fysiskt utan även mentalt och känslomässigt. Genom att kombinera träning med avkoppling och gemenskap vill vi ge dig den perfekta möjligheten att ladda upp batterierna och skapa minnen för livet.Vår resa handlar inte bara om att få dig att svettas och nå dina träningsmål, utan också om att skapa en positiv och stöttande gemenskap. Vi organiserar spännande vandringar och aktiviteter som låter dig utforska destinationen på ett unikt sätt och lära känna nya vänner som delar dina intressen.Oavsett om du är en erfaren atlet eller nybörjare är du välkommen att delta i våra resor. Vi skräddarsyr våra program för att passa alla nivåer och åldrar, och våra instruktörer är här för att guida och stödja dig genom hela resan.

Vi ser fram emot att ha dig med oss på en oförglömlig träningsresa där du kan utveckla din hälsa och samtidigt utforska fantastiska platser runt om i världen. Tillsammans skapar vi minnen för livet – anslut till Egotrippen och låt oss ta hand om dig!

Ann-Helen Block

Ann-Helen Block är en strålande stjärna inom träningsvärlden, med en imponerande karriär som sträcker sig tillbaka till mitten av 80-talet. Genom åren har hon väglett och inspirerat med entusiasm och engagemang i en mångfald av träningsklasser. Men Ann-Helens passion sträcker sig långt bortom träningsmattan – det är en livsstil som hon inkarnerar varje dag. I hjärtat av vardagen är Ann-Helen den drivande kraften bakom Kungsbacka Pilates, där hon har varit företagets själ under många år. Hennes mångåriga erfarenhet har resulterat i en djup förståelse för kroppens rörelser och potential. Som en hängiven massageterapeut har hon inte bara fingertoppskänsla för att lindra och stärka, utan också för att anpassa träningen efter varje individs unika behov.

Ann-Helen's inverkan sträcker sig bortom träningsstudion. Under 15 år drev hon ett kvinnogym, där hon skapade en trygg och stöttande miljö för kvinnor att utforska sin egen styrka.

Inte ens vädrets makter kan avskräcka Ann-Helen från att föra sitt budskap om hälsa och välbefinnande. Genom glädjen i utomhusträning, oavsett om solen skiner eller regnet faller, visar hon på att träning är mer än en rutin – det är en resa som omfamnar hela spektrumet av upplevelser.

Hon är en ambassadör för träningsfördelarna och ser det som sin plikt att sprida välbefinnande till alla som korsar hennes väg. Hennes entusiastiska energi och oändliga kärlek till att förbättra människors liv genom rörelse är smittsam.

Det är svårt att tänka på Ann-Helen utan att tänka på träningsresor. Hennes passion för att skapa minnesvärda träningsupplevelser i fantastiska miljöer är en kraft som har gett människor chansen att inte bara stärka sina kroppar, utan också att ladda sina själar. Hon är en reseledare för förändring och en inspirationskälla för dem som söker att maximera sin kroppsliga och andliga potential. Ann-Helen Block är mer än en instruktör, massageterapeut och träningsentusiast.

Marie Forssell

Marie Forssell är en erfaren instruktör och har lett gruppträning sedan mitten av 80-talet. Till vardags jobbar hon som ledarskapskonsult och coach. Hon har en gedigen yrkesbakgrund, med över 30 års erfarenhet av att driva företag både i Sverige och USA. Under tio år arbetade hon inom resebranschen och har även haft framgångsrikt drivit en friskvårdsanläggning i 15 år med över 30 anställda och ca 2000 besökare i veckan.

Marie har flera licenser inom friskvård med kunskaper som personlig tränare, kostrådgivare och gruppträningsinstruktör. Dessutom är hon en certifierad yogalärare (200h RYT) och en viktig del av ett lärarteam för blivande yogalärare på en ettårig utbildning. Hon har även utbildningar och certifieringar, inklusive en certifiering som coach av International Coach Federation (ICF) och Globalt ledarskap från Kalifornien, USA.

Marie är passionerad om människors välmående, både mentalt och fysiskt, och hon anser att hälsa bör vara en naturlig del av vardagen. Hon leder utbildningar och seminarier inom olika områden, inklusive ledarskap, kommunikation, ledarskap, service och bemötande. Hon arbetar även i coachuppdrag med medarbetare och chefer för att främja deras personliga och professionella utveckling.

Som en entusiastisk arrangör av träningsresor i samarbete med bland annat Ving har Marie erbjudit deltagarna möjligheten att träna och utforska fantastiska platser runt om i världen. Med sin omfattande erfarenhet och kompetens strävar Marie efter att skapa meningsfulla och berikande upplevelser för sina deltagare.

Välkommen att upptäcka en hälsosam och inspirerande värld tillsammans med Marie Forssell på Egotrippen!

Brac -favorit i repris – häng med till Paradiset i September

Häng med till Brac hösten 2024 - ett fantastiskt resmål som fångar hjärtat. Upplev skönheten, prisvärdheten och gemenskapen på en av våra favoritplatser. Träna i paradiset och njut av härliga stunder med likasinnade. Det är inte bara en träningsresa, det är en upplevelse du inte vill missa. Kom med oss och skapa minnen för livet!

Äntligen en favorit i januari mörkret- Gran Canaria!

Följ med oss till soliga Gran Canaria den 11 januari och njut av en inspirerande träningsvecka på Sunprime Atlantic View. Vi erbjuder en perfekt blandning av träning, avkoppling och gemenskap. Upplev morgonpromenader längs kusten, styrkepass, yoga och mer i en härlig och motiverande miljö. Bo på vårt exklusiva hotell med moderna faciliteter och koppla av efter dagens aktiviteter. Missa inte chansen att ladda batterierna och skapa oförglömliga minnen med oss – anmäl dig idag! 🌞💪

”Träningsresa till Brac för dig som är 60+ eller föredrar ett lugnare tempo!

"September bjuder in till en träningsresa anpassad för dig som är 60 och bortom. Vi inbjuder dig att följa med oss till det idylliska Brac, där sol, hav och välbefinnande väntar. Boendet på Waterman Supertrus Resort ger oss en oas av komfort och all inclusive förmåner. Denna resa är skräddarsydd för dig som uppskattar en hälsosam balans mellan motion och avkoppling. Med 3-4 träningspass varje dag, utformade med ditt välmående i åtanke, får du möjlighet att utforska din styrka på ett skonsamt sätt. Vi förstår att vissa föredrar ett lugnare tempo, och därför har vi skapat en miljö där du kan anpassa träningsupplevelsen efter dina egna behov. Mitt i veckan bryter vi mönstret med en avkopplande heldagsvandring, en chans att upptäcka skönheten på denna fantastiska ö. Här på Brac handlar det inte bara om träning, utan också om gemenskap och att skapa minnen tillsammans.