Boosta din träning med oss på härliga Kreta

Detta är upplagt för att det ska bli en grym träningsresa. Vi bor på Apollos fina tränings hotell Cavo Spada Deluxe med all inclusive som ligger alldeles vid havet.

Möt våren tillsammans med Egotrippen!

Nu kan du boka Egotrippens träningsresa till underbara Kreta den 27/4-2024! 
Vi bor på fina Cavo Spada Resort & Spa, som ligger i Kolymbari alldeles intill havet, ca 25 min från Chania. Det är ett träningshotell med en Yogaplatta alldeles vid vattnet. Vi har all inclusive och njuter av livet när det är som bäst, tillsammans med ett gott träningsgäng. Vi erbjuder
3-4 pass/dag, vi varierar träningen från lugna till lite mer intensiva intervallpass, men där fokus kommer att ligga på olika Yoga och Pilatespass. Vi kommer också att ha en halvdags vandring, för att få uppleva Kretas fantastiska natur.

Har du några frågor så kontakta oss gärna på info@egotrippen.nu

Praktisk information

 • När:

  27 april- 4 maj 2024

 • Boende:

  Cava Spada Deluxe & Spa

 • Pris:

  Från 14464kr (del i dubbelrum) Enkelrumstillägg: från 4000kr (begränsat antal)

 • Flyg från:

  Göteborg, Stockholm, Köpenhamn

 • I priset ingår:

  Flyg inkl flygskatter, bagage, transfer, all inclusive,
  7 övernattningar, all träning och inspirerande föreläsning.

  Vi kör ungefär 4 klasser/dag med fokus på pilates, yoga, meditation, powerwalk, tabata och dans/step.

 • Fria tillval:
 • Tillkommer:

  Vissa kostnader i samband med vandringen.

Boka din träningsresa genom Apollo här!

Ta steget mot en oförglömlig träningsupplevelse vid horisonten! Klicka dig vidare genom att trycka på knappen nedan och gör din bokning på Vings hemsida. Längtan efter solens värme och Atlantens brusande vågor möts där. Vi ser fram emot att välkomna dig till en enastående tid tillsammans på Gran Canaria!

”Träningsresa till Brac för dig som är 60+ eller föredrar ett lugnare tempo!

”September bjuder in till en träningsresa anpassad för dig som är 60 och bortom. Vi inbjuder dig att följa med oss till det idylliska Brac, där sol, hav och välbefinnande väntar. Boendet på Waterman Supertrus Resort ger oss en oas av komfort och all inclusive förmåner. Denna resa är skräddarsydd för dig som uppskattar en hälsosam balans mellan motion och avkoppling. Med 3-4 träningspass varje dag, utformade med ditt välmående i åtanke, får du möjlighet att utforska din styrka på ett skonsamt sätt. Vi förstår att vissa föredrar ett lugnare tempo, och därför har vi skapat en miljö där du kan anpassa träningsupplevelsen efter dina egna behov. Mitt i veckan bryter vi mönstret med en avkopplande heldagsvandring, en chans att upptäcka skönheten på denna fantastiska ö. Här på Brac handlar det inte bara om träning, utan också om gemenskap och att skapa minnen tillsammans.

Brac -favorit i repris – häng med till Paradiset i September

Häng med till Brac hösten 2024 – ett fantastiskt resmål som fångar hjärtat. Upplev skönheten, prisvärdheten och gemenskapen på en av våra favoritplatser. Träna i paradiset och njut av härliga stunder med likasinnade. Det är inte bara en träningsresa, det är en upplevelse du inte vill missa. Kom med oss och skapa minnen för livet!

Egotrippen till Mallorca!

Häng med på denna träningsresa fylld med energi, glädje och massor av sol och bad. Upplev yoga i soluppgången, en powerwalk längs havet såväl som pulshöjande träningspass och låt dig inspireras av den vackra ön. Skapa minnen för livet med nya träningskompisar och njut av en resa som kommer ge dig både fysisk och mentalt välbefinnande. Mallorca väntar på att fylla dina dagar med träningsglädje och ditt hjärta med semesterkänsla!

Egotrippen 60+ till Mallorca!

Vakna upp till solen på Mallorca! Denna resa är speciellt anpassad för dig som är 60+ och med syfte att ge dig en energifylld träningsupplevelse, där glädje och sol går hand i hand. Njut av skonsamma träningspass under den varma himlen, skapa nya vänskapsband och låt öns skönhet inspirera dig. Mallorca väntar på att ge dig en balanserad mix av träning, avkoppling och glädje. Vårt ledord är välbefinnande!