Vanliga frågor

Vanliga frågor och svar

Vanliga frågor och svar om våra träningsresor

Här har vi samlat svar på några av de vanligaste frågorna vi får om våra träningsresor. Vi vill att du ska känna dig trygg och informerad när du bokar en resa med oss, därför har vi gjort vårt bästa för att besvara de frågor som ofta dyker upp. Om du inte hittar svaret på din fråga här är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi gärna till!

Upptäck vårt breda utbud av träningsresor där vi har något för alla oavsett träningsnivå eller intresse. Våra resor inkluderar en mångfald av träningserbjudanden, från avkopplande yoga till intensiv tabata, uppfriskande powerwalks, pulshöjande löpintervaller, livlig dans, dynamisk gympa, funktionell träning, energifyllda stepklasser och natursköna vandringar. Vi strävar efter att skapa variation och anpassa upplevelsen så att varje individ kan hitta sin perfekta träningsform och njuta av en hälsosam och inspirerande semester.

Vi står för inklusiv träning på alla nivåer. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, välkomnar vi dig med öppna armar. Vårt mål är att skapa en gemenskap där alla kan utvecklas och trivas, oavsett din nuvarande träningsnivå.

Planera din träningsresa i god tid! Boka din plats på våra inspirerande träningsresor redan sex månader eller mer i förväg för att säkerställa att du får den perfekta platsen. På så sätt kan du se fram emot att förbereda och anpassa dig för den ultimata träningsupplevelsen långt i förväg.

Våra resor är allomfattande, med flyg, högkvalitativt boende del i dubbelrum eller enkelrum mot tillägg och en komplett träningsupplevelse. Du kan förvänta dig en mix av träning, föreläsningar och kanske till och med frukost, halvpension eller helpension beroende på resans natur. Vi strävar efter att skapa en problemfri och givande upplevelse där allt är omsorgsfullt planerat för ditt välbefinnande.

Vi värdesätter din individualitet och strävar efter att göra träningen meningsfull för varje individ. Oavsett om du är nybörjare som just börjar din träningsresa eller en erfaren utövare som söker nya utmaningar, så anpassar vi träningen efter dina behov. Våra instruktörer är experter på att skapa en balanserad och anpassad träningsupplevelse som stödjer din utveckling och komfort, vilket gör att du kan trivas och växa på din egen nivå.

Vi strävar efter att erbjuda en förstklassig upplevelse för våra deltagare. Våra resor inkluderar alltid boende på minst 4-stjärniga hotell, där komfort och kvalitet är högt prioriterat. Vi föredrar ofta vuxenhotell som skapar en avkopplande atmosfär, och de har ofta flera pooler för en lyxig avslappning. Dessutom har vi en förkärlek för att välja hotell som är belägna nära havet, för att du kan njuta av den friska havsbrisen och den vackra omgivningen under din vistelse hos oss.

Våra instruktörer är erfarna och kunniga, med en gedigen bakgrund inom träning. Både Ann-Helen och Marie har varit drivande inom gymverksamhet i hela 15 år och har omfattande erfarenhet av olika träningsklasser. När vi organiserar våra resor, väljer vi omsorgsfullt ut instruktörer som inte bara är skickliga inom sina områden, som dans, utan även personer med en äkta och positiv karisma. För oss är det viktigt att våra instruktörer inte bara leder träningen, utan även skapar en upplyftande atmosfär som bidrar till en minnesvärd och inspirerande resa för alla deltagare.

Har du fler frågor eller behöver mer information?

Vi hoppas att du har hittat svaren på de flesta av dina frågor här. Men om det finns något mer du undrar över, eller om du behöver mer information om våra träningsresor, är du välkommen att kontakta oss direkt.

Frågor & funderingar?

Marie Forssell Telefon:

Ann-Helen Block Telefon:

Egotrippen till Mallorca!

Häng med på denna träningsresa fylld med energi, glädje och massor av sol och bad. Upplev yoga i soluppgången, en powerwalk längs havet såväl som pulshöjande träningspass och låt dig inspireras av den vackra ön. Skapa minnen för livet med nya träningskompisar och njut av en resa som kommer ge dig både fysisk och mentalt välbefinnande. Mallorca väntar på att fylla dina dagar med träningsglädje och ditt hjärta med semesterkänsla!

Egotrippen 60+ till Mallorca!

Vakna upp till solen på Mallorca! Denna resa är speciellt anpassad för dig som är 60+ och med syfte att ge dig en energifylld träningsupplevelse, där glädje och sol går hand i hand. Njut av skonsamma träningspass under den varma himlen, skapa nya vänskapsband och låt öns skönhet inspirera dig. Mallorca väntar på att ge dig en balanserad mix av träning, avkoppling och glädje. Vårt ledord är välbefinnande!

Brac -favorit i repris – häng med till Paradiset i September

Häng med till Brac hösten 2024 - ett fantastiskt resmål som fångar hjärtat. Upplev skönheten, prisvärdheten och gemenskapen på en av våra favoritplatser. Träna i paradiset och njut av härliga stunder med likasinnade. Det är inte bara en träningsresa, det är en upplevelse du inte vill missa. Kom med oss och skapa minnen för livet!

Boosta din träning med oss på härliga Kreta

Detta är upplagt för att det ska bli en grym träningsresa. Vi bor på Apollos fina tränings hotell Cavo Spada Deluxe med all inclusive som ligger alldeles vid havet.

”Träningsresa till Brac för dig som är 60+ eller föredrar ett lugnare tempo!

"September bjuder in till en träningsresa anpassad för dig som är 60 och bortom. Vi inbjuder dig att följa med oss till det idylliska Brac, där sol, hav och välbefinnande väntar. Boendet på Waterman Supertrus Resort ger oss en oas av komfort och all inclusive förmåner. Denna resa är skräddarsydd för dig som uppskattar en hälsosam balans mellan motion och avkoppling. Med 3-4 träningspass varje dag, utformade med ditt välmående i åtanke, får du möjlighet att utforska din styrka på ett skonsamt sätt. Vi förstår att vissa föredrar ett lugnare tempo, och därför har vi skapat en miljö där du kan anpassa träningsupplevelsen efter dina egna behov. Mitt i veckan bryter vi mönstret med en avkopplande heldagsvandring, en chans att upptäcka skönheten på denna fantastiska ö. Här på Brac handlar det inte bara om träning, utan också om gemenskap och att skapa minnen tillsammans.