”Träningsresa till Brac för dig som är 60+ eller föredrar ett lugnare tempo!

”September bjuder in till en träningsresa anpassad för dig som är 60 och bortom. Vi inbjuder dig att följa med oss till det idylliska Brac, där sol, hav och välbefinnande väntar. Boendet på Waterman Supertrus Resort ger oss en oas av komfort och all inclusive förmåner. Denna resa är skräddarsydd för dig som uppskattar en hälsosam balans mellan motion och avkoppling. Med 3-4 träningspass varje dag, utformade med ditt välmående i åtanke, får du möjlighet att utforska din styrka på ett skonsamt sätt. Vi förstår att vissa föredrar ett lugnare tempo, och därför har vi skapat en miljö där du kan anpassa träningsupplevelsen efter dina egna behov. Mitt i veckan bryter vi mönstret med en avkopplande heldagsvandring, en chans att upptäcka skönheten på denna fantastiska ö. Här på Brac handlar det inte bara om träning, utan också om gemenskap och att skapa minnen tillsammans.

För dig som är 60+ eller helt enkelt föredrar ett mer avslappnat tempo, är du varmt välkommen att följa med oss på träningsresa till Brac. Bo bekvämt på Waterman Supertrus Resort med all inclusive förmåner och njut av en vecka som är anpassad för dig. Vi erbjuder dagliga träningsmöjligheter, men med möjlighet att ta det lite lugnare om du önskar. Utforska ön under en avkopplande heldagsvandring mitt i veckan. Följ med och upplev en resa som anpassas efter dina behov och önskemål. Välkommen till en avkopplande och minnesvärd tid på Brac!”

Praktisk information

 • När:

  20 - 27 september 2024

 • Boende:

  Waterman Supertrus Resort

 • Pris:

  Från 15675kr för del i dubbelrum. Enkelrumstillägg från 1400kr (obs!begränsat antal)

 • Flyg från:

  Stockholm och Göteborg

 • I priset ingår:

  Flyg
  Del i dubbelrum
  Transfer
  Bagage
  All inclusive
  Träningspass
  Yoga
  Meditation
  Powerwalks
  Pilates
  Tabata
  Cirkelfys
  Dans
  1 dags vandring

 • Fria tillval:

  Avbokningsskydd: 399:-
  Reseförsäkring kompletterande till hemförsäkringen: 315:-
  Mat ombord på flyget: 278:-

 • Tillkommer:

  Ev kostnader för vandringen

Brac -favorit i repris – häng med till Paradiset i September

Häng med till Brac hösten 2024 – ett fantastiskt resmål som fångar hjärtat. Upplev skönheten, prisvärdheten och gemenskapen på en av våra favoritplatser. Träna i paradiset och njut av härliga stunder med likasinnade. Det är inte bara en träningsresa, det är en upplevelse du inte vill missa. Kom med oss och skapa minnen för livet!

Egotrippen till Mallorca!

Häng med på denna träningsresa fylld med energi, glädje och massor av sol och bad. Upplev yoga i soluppgången, en powerwalk längs havet såväl som pulshöjande träningspass och låt dig inspireras av den vackra ön. Skapa minnen för livet med nya träningskompisar och njut av en resa som kommer ge dig både fysisk och mentalt välbefinnande. Mallorca väntar på att fylla dina dagar med träningsglädje och ditt hjärta med semesterkänsla!

Egotrippen 60+ till Mallorca!

Vakna upp till solen på Mallorca! Denna resa är speciellt anpassad för dig som är 60+ och med syfte att ge dig en energifylld träningsupplevelse, där glädje och sol går hand i hand. Njut av skonsamma träningspass under den varma himlen, skapa nya vänskapsband och låt öns skönhet inspirera dig. Mallorca väntar på att ge dig en balanserad mix av träning, avkoppling och glädje. Vårt ledord är välbefinnande!

Boosta din träning med oss på härliga Kreta

Detta är upplagt för att det ska bli en grym träningsresa. Vi bor på Apollos fina tränings hotell Cavo Spada Deluxe med all inclusive som ligger alldeles vid havet.