Kryssning i Kroatien den 23-30 augusti 2025

Följ med på en exklusiv träningskryssning i Kroatien i augusti 2025! Ombord väntar ett unikt träningsupplägg med inspirerande pass medan vi kryssar genom Kroatiens vackra skärgård. Njut av fantastiska stopp i pittoreska hamnar på olika öar, där varje dag bjuder på en mix av träning, avkoppling och äventyr. En upplevelse för kropp och själ i en av Europas mest magiska miljöer!
Tänk dig att ankra en ny ö eller hamn varje dag för att florera och ta del av den kroatiska kulturen. Vi tränar, umgås, solar, badar och njuter av det kristallklara vattnet, middag äter vi i hamn varje kväll förutom en, då vi bjuds på middag ombord.
Vi kommer träna lugna pass som Meditation, Yoga och Pilates ombord på båten, andra pass som Powerwalk, Löpintervall, Fys/Intervall kommer att tränas i land. Vi kör ca 2–3 klasser/dag.
På båten finns ett soldäck på 180 m2, där vi kommer att ha yoga, pilates och meditation, det finns också ett täckt däck på 45 m2
Detta kommer att bli en resa utöver det vanliga, så tycker du att det låter som en kul idé så vänta inte med din intresseanmälan.
Eftersom det är speciella regler för denna typ av resa behöver vi ha din intresseanmälan senast 11/10.
Anmälan sker till info@egotrippen.nu

Praktisk information

  • När:

    23-30 augusti 2025

  • Boende:

    Ombord på båten

  • Pris:

    Pris:
    25.916 kr del i dubbelhytt på övre däck 12 m2
    22.916 kr del i dubbelhytt på nedre däck 12 m2
    Toalett och dusch finns i varje hytt.
    Anmälningsavgift: 7000kr som ska betalas kort efter din anmälan.

  • Flyg från:

    Göteborg och Stockholm

  • I priset ingår:

    Följande ingår i resans pris:
    ☀️Flyg från Stockholm eller Göteborg till Split, transfer, bagage boende i dubbelhytt med toalett och dusch
    ☀️Välkomstdrink, halvpension, frukost och lunch på båten varje dag, eftermiddagskaffe/te med kex, dricksvatten och Kaptensmiddag en kväll.
    ☀️Lakan, två duschhanddukar som byts en gång under veckan
    ☀️Wifi, AC, safetybox, hårfön, skåp, garderob i hytten.
    ☀️Daglig städning av hytt
    ☀️Vin & olivprovning på båten.
    ☀️Yogamattor
    ☀️Matsal och bar med air-condition
    ☀️All träning plus en föreläsning
    Max 4–5 timmar ute på havet/dag

  • Fria tillval:
  • Tillkommer:

    Dricka från baren (förutom vatten) och sex middagare

Kryssning i Kroatien

Skicka ett pm för mer information eller mejla info@egotrippen.nu

Cypern 21-28 april 2025

Våren med Egotrippen på solsäkra Cypern – njut av värmen, gemenskapen och en härlig träningsboost! Kan det bli en bättre start på våren?Tänk dig att lämna vintern bakom dig och möta våren på en av Medelhavets mest solsäkra platser, Cypern. Här väntar varma dagar fyllda med träning, avkoppling och gemenskap. Du kommer att få chansen att kombinera din träningsglädje med fantastiska omgivningar och en härlig, positiv stämning i gruppen.

Häng med Egotrippen till Rhodos den 11-18 maj 2025

För åttonde gången åker Egotrippen tillbaka till Rhodos! Denna gång bär det av till fantastiska Sunwing Kallithea Beach, där vi kombinerar sol, värme och gemenskap med en ordentlig träningsboost. Oavsett om du vill träna på stranden eller njuta av hotellets förstklassiga faciliteter, har vi något för alla. Missa inte chansen att hänga med oss till Rhodos och komma hem både stärkt och full av energi. Välkommen att uppleva ännu en härlig Egotripp tillsammans med oss på underbara Rhodos!

EGOTRIPPEN 60+ till Mallorca!

Följ med på en harmonisk träningsresa till Mallorca i september 2025, speciellt anpassad för dig som är 60+. Med ett lugnare tempo och skonsamma träningspass njuter vi av ö-livet, sol, och avslappning. Utforska den vackra naturen, koppla av vid poolen och upplev glädjen i gemenskapen. Perfekt för dig som vill kombinera välmående med en avslappnande semester på en av Medelhavets pärlor!

Egotrippen till Mallorca

Planera in din träningsresa till Mallorca i september 2025! Njut av energigivande träningspass, solsken och sköna bad på denna vackra medelhavsö. Få en boost av både fysiskt och mentalt välbefinnande, samtidigt som du knyter nya vänskapsband. Med en perfekt blandning av träning, avkoppling och semesterkänsla är Mallorca den ultimata destinationen för en aktiv och inspirerande resa.

Äntligen en favorit i januari mörkret- Gran Canaria!

Följ med oss till soliga Gran Canaria den 11 januari och njut av en inspirerande träningsvecka på Sunprime Atlantic View. Vi erbjuder en perfekt blandning av träning, avkoppling och gemenskap. Upplev morgonpromenader längs kusten, styrkepass, yoga och mer i en härlig och motiverande miljö. Bo på vårt exklusiva hotell med moderna faciliteter och koppla av efter dagens aktiviteter. Missa inte chansen att ladda batterierna och skapa oförglömliga minnen med oss – anmäl dig idag! 🌞💪